Jeg redigerer gerne din næste danske udgivelse.

Jeg sørger for, at din tekst ikke bare fremstår fejlfri, men også velskrevet og velstruktureret. Ved redigering får du en udvidet korrekturlæsning, der inkluderer sproglig sparring om din tekst og en dybdegående sprogredigering. Jeg har stor erfaring med redigering af skønlitterære oversættelser, og mine kunder tæller bl.a. Lindhardt & Ringhof, People’sPress samt Gads Forlag. I mig får du som forlag en kompetent og engageret ekstern redaktør til din udgivelse.

Derudover tilbyder jeg også redigering af diverse andre tekster, f.eks. artikler, pressemeddelelser eller andre tekster, som du gerne vil have ekstra sproglig sparring på. Jeg kommer med forslag til alternative formuleringer, hvor teknisk korrekte sætninger måske kan blive endnu bedre og skarpere, og jeg optimerer din tekst fra start til slut.

Du kan også hyre mig som redaktør på din danske bogudgivelse. Her kan jeg være med helt fra start og hjælpe dig undervejs i skriveprocessen ved løbende at læse uddrag af din roman og tilbyde feedback og sparring, eller du kan vente med at hyre mig til slut og lade mig læse og revidere hele din endelige udgivelse.

Uanset hvad du har brug for, kan du kontakte mig på mail@grammatiktak.dk eller tlf. 60 19 21 34 og få et tilbud på dit projekt. Jeg glæder mig til at høre fra dig.